facebook  twitter  youtube  aninstagram

 
BeHot Yoga Toronto

(Formerly The Bikram Yoga Centre)

 

  

Schedule


 

<< Schedule for Wed Aug 20, 2014 - Tue Aug 26, 2014 >>


Date:
print view


Wed Aug 20, 2014
Class
Instructor
6:30 am - 8:00 am BeHot 90 min. (Bikram Method) - All Levels) Olivia Holland
12:00 pm - 1:00 pm BeHot 60 min. (Bikram Method) - All levels) Paul McQuillan
4:30 pm - 6:00 pm BeHot 90 min. (Bikram Method) -All Levels) Olivia Holland
6:30 pm - 8:00 pm BeHot 90 min. (Bikram Method) -All Levels) Gloria Di Santo
8:15 pm - 9:15 pm BeHot 60 min. (Bikram Method) - All levels) Joanne Strawson

Thu Aug 21, 2014
Class
Instructor
6:30 am - 7:30 am BeHot 60 min.(Bikram Method) - All levels) Laarni Paras
10:00 am - 11:15 am BeHot with Music (Bikram Method - 75 min.) Paul McQuillan
12:00 pm - 1:00 pm BeHot 60 min. (Bikram Method) - All levels) Winny Clarke
4:00 pm - 5:00 pm BeHot 60 min. (Bikram Method) - All levels) Olivia Holland
5:30 pm - 7:00 pm BeHot 90 min. (Bikram Method) -All Levels) Olivia Holland
7:15 pm - 8:45 pm BeHot 90 min. (Bikram Method) -All Levels) Winny Clarke

Fri Aug 22, 2014
Class
Instructor
6:30 am - 8:00 am BeHot 90 min. (Bikram Method) - All Levels) Julie Zuzek
12:00 pm - 1:00 pm BeHot 60 min. (Bikram Method) - All levels) Winny Clarke
4:30 pm - 6:00 pm BeHot 90 min. (Bikram Method) -All Levels) Paul McQuillan
6:30 pm - 7:30 pm BeHot 60min. Community Class $10 (Cash only) Winny Clarke

Sat Aug 23, 2014
Class
Instructor
10:00 am - 11:30 am BeHot 90 min. (Bikram Method) -All Levels) Sara MacIntyre
12:00 pm - 1:30 pm BeHot 90 min. (Bikram Method) - All Levels) Winny Clarke
4:30 pm - 5:30 pm BeHot 60 min. (Bikram Method) - All levels) Winny Clarke

Sun Aug 24, 2014
Class
Instructor
10:00 am - 11:30 am BeHot 90 min. (Bikram Method) -All Levels) Julie Zuzek
12:00 pm - 1:00 pm BeHot 60 min. (Bikram Method) - All levels) Julie Zuzek
4:00 pm - 5:30 pm BeHot 90 min. (Bikram Method) -All Levels) Rory Bray

Mon Aug 25, 2014
Class
Instructor
12:00 pm - 1:00 pm BeHot 60 min. (Bikram Method) - All levels) Winny Clarke
4:30 pm - 6:00 pm BeHot 90 min. (Bikram Method) -All Levels) Olivia Holland
6:30 pm - 8:00 pm BeHot 90 min. (Bikram Method) -All Levels) Winny Clarke
8:15 pm - 9:45 pm BeHot 90 min. (Bikram Method) -All Levels) Changu Changezi

Tue Aug 26, 2014
Class
Instructor
6:30 am - 7:30 am BeHot 60 min.(Bikram Method) - All levels) Julie Zuzek
10:00 am - 11:15 am BeHot with Music (Bikram Method - 75 min.) Paul McQuillan
12:00 pm - 1:00 pm BeHot 60 min. (Bikram Method) - All levels) Olivia Holland
4:00 pm - 5:00 pm BeHot 60 min. (Bikram Method) - All levels) Olivia Holland
5:30 pm - 7:00 pm BeHot 90 min. (Bikram Method) -All Levels) Paul McQuillan
7:15 pm - 8:45 pm BeHot 90 min. (Bikram Method) -All Levels) Rory Bray